1. Registration of companion animals. Read more >>> 

Forbidden sailings - Itineraries’ modifications. Get informed >>>

Conclusion of sale and delivery of Superferry II

Η Διοίκηση της ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ επιθυμεί να ανακοινώσει στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στους μετόχους της εταιρείας και στο επενδυτικό κοινό την ολοκλήρωση της πώλησης του RoPax Superferry II, ναυπήγησης 1974, στην GOLDEN STAR FERRIES SHIPPING CO. Η παράδοση του πλοίου έλαβε χώρα σήμερα στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το συνολικό τίμημα πώλησης του πλοίου ανέρχεται σε Ευρώ 4,65 εκατομμύρια τοις μετρητοίς. Από τη συναλλαγή αυτή, πραγματοποιήθηκε λογιστικό κέρδος για την Attica Group Ευρώ 3,9 εκατ. περίπου και θα περιληφθεί στα αποτελέσματα του α’ τριμήνου 2011, ενώ τα ταμειακά διαθέσιμα του Ομίλου θα ενισχυθούν κατά Ευρώ 2,6 εκατ. περίπου.

Η πώληση του Superferry II και η παραλαβή των δύο νεότευκτων επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων Blue Star Delos τον Μάιο 2011 και Blue Star Patmos τον Ιανουάριο 2012 αποτελούν μέρος της στρατηγικής της Attica για περαιτέρω εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Η Attica είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που συνεχίζει να επενδύει σε νεότευκτα πλοία με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της και διατηρεί τον πλέον σύγχρονο στόλο επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων στην Νοτιανατολική Ευρώπη.


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Newsletter Subscription
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Subscribe