1. Registration of companion animals. Read more >>> 
  2. Additional measures during the transportation of alternative fuel vehicles (AFVs) with passenger ships. Read more >>>

Strike on 17/04/24 - Itineraries’ modifications. Get informed >>>  

Superfast Ferries now in Crete

Η Attica Group με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη δρομολόγηση του SUPERFAST XII από σήμερα 12 Μαρτίου 2009 και ώρα 23:45 από

ΗΡΑΚΛΕΙΟ για ΠΕΙΡΑΙΑ

Το πολυτελές υπερσύγχρονο ταχύπλοο πλοίο SUPERFAST XII έχει κατασκευασθεί το 2002 και αναπτύσσει ταχύτητα 30 μιλίων. Έχει μεταφορική ικανότητα 1.640 επιβατών, εκ των οποίων οι 714 σε καμπίνες, ενώ τα γκαράζ του πλοίου χωρούν 650 ΙΧ οχήματα ή 110 φορτηγά και 100 ΙΧ οχήματα.

Η δρομολόγηση του SUPERFAST XII αυξάνει τα δρομολόγια στη γραμμή του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κατά 50%, δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης για την ΚΡΗΤΗ, αφού είναι πλέον δυνατή η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των συγκοινωνιακών αναγκών, είτε αυτές αφορούν την εμπορευματική, είτε την τουριστική κίνηση.

Τα νέα ωράρια αναχώρησης από Πειραιά κάνουν την ΚΡΗΤΗ, πλέον, εύκολα προσιτή και για τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου, τονώνοντας, έτσι, σημαντικά την τουριστική κίνηση, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και το χειμώνα.

Το SUPERFAST XII εκτελεί καθημερινά δρομολόγια στη γραμμή στα παρακάτω ωράρια:

Πειραιάς - Ηράκλειο
Αναχώρηση από Πειραιά 15:30 - Άφιξη Ηράκλειο 22:00

 

Ηράκλειο - Πειραιάς
Αναχώρηση από Ηράκλειο 23:45 - Άφιξη Πειραιά 06:15 (επομένης)

Το SUPERFAST XII διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και γρήγορο ταξίδι. Καθιερώνει νέα πρότυπα στη θαλάσσια μεταφορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου .

 

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2009

Newsletter Subscription
{{errorMsgs[0]}} {{successMsgs[0]}}
Subscribe